Diputació de Lleida

Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

PromEco
blanc
Notícies Salutacionsblanc Contactablanc Estatutsblanc Àlbum Fotogràficblanc Enllaçosblanc
MAPA WEB
blanc
blanc

blanc

barra
Ajuts i Subvencions
blanc
Emprenedoria i Empresa
blanc
Lleida Qualitat
blanc
Promoció Econòmica Local
blanc
Política Industrial
blanc
Suport en Actuacions Energètiques
blanc
Estudis, anàlisi i difusió en socioeconomia
blanc
Eurogestió
blanc
Responsabilitat Social de l'Empresa
blanc

Lleida Qualitat

Diputació de Lleida

  Notícies
blanc

El Patronat de Promoció Econòmica amplia les dotacions econòmiques de les línies de subvencions per a l’anualitat 2011

Congrés Intel·ligència Emocional• En la sessió del passat 11 d’abril del Consell Rector del Patronat de Promoció Econòmica, va aprovar la proposta d’aplicació dels romanents líquids de tresoreria del pressupost 2010. Aquesta proposta, aprovada pel Ple de la Diputació del mes d’abril, preveu augmentar les dotacions econòmiques de les tres línies de subvencions del Patronat corresponents a l’exercici 2011.

La convocatòria subvencions a entitats locals, i els seus organismes autònoms, per a la realització d’activitats de promoció econòmica i desenvolupament local, es veu incrementada en 370.000€, quedant una dotació final de 670.000€.

Pel que fa a la convocatòria a empreses per a la participació en fires i salons internacionals, anualitat 2011, la quantitat final serà de 55.000€, una vegada ampliada la seva dotació econòmica en 15.000€.

En ambdós casos, el Patronat obrirà un segon procés selectiu per tal de permetre la presentació de més projectes que fomentin la participació d’empreses i ens locals en el desenvolupament econòmic del territori.

En la seva voluntat de recolzar la iniciativa emprenedora, el Patronat té previst incrementar en 215.000€ la convocatòria a emprenedors, dins del projecte “Força Autònoms” per a la creació d’empresa, anualitat 2011. Aquesta convocatòria, que tindrà una dotació final de 300.000€, allargarà el seu termini de presentació fins al 31 de maig de 2011.

Amb aquesta proposta es posa de manifest la sensibilitat del Patronat de Promoció Econòmica vers les iniciatives locals del territori i es fomenta la internacionalització de les empreses lleidatanes a través de la participació en fires i salons d’àmbit internacional.

Lleida, 19 d’abril de 2011
blanc
ombreta
blanc
blanc
© Patronat de Promoció Econòmica
Rambla Ferran, 18 1º - 25007 Lleida
Tel. 973230393 - Fax. 973222919
promeco@diputaciolleida.cat